Experts in luchthaventransfers - Intui.travel
Hoofdpagina / Vragen / Hoe vind ik mijn vervoer?

Hoe vind ik mijn vervoer?

Op je boekingsvoucher staan duidelijke instructies afgedrukt. Gelieve uw voucher bij u te hebben. De leverancier kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele ongemakken veroorzaakt door het niet hebben van een voucher bij u.

Het is onwaarschijnlijk dat u uw chauffeur of vertegenwoordiger van uw leverancier niet kunt vinden. Als je elkaar niet hebt ontmoet, bel dan het telefoonnummer van de leverancier dat op je boekingsvoucher staat.

 

Wat gebeurt er als mijn heenvlucht vertraagd of geannuleerd is?

#Transfer info
OPHAALPLAATS
Specificeer Luchthaven, haven, station, hotel
×
AFZET LOCATIE
Specificeer toevlucht, stad, hotel
×
AANKOMST DATUM TIJD
 ? 
VERTREK VLUCHT
 ? 
VOLWASSENEN (12+)
KINDEREN (3-11)
0
ZUIGELINGEN (0-2)
0
urrency
EUR
X